Welkom bij Kreunen Energy

Kreunen Energy richt zijn pijlen op de techniek van de toekomst, zo zijn we ervaren in het installeren van diverse soorten PV-Systemen. Natuurlijk gaan we ook verder dan alleen de zonnepanelen zelf, we gaan naar een tijd toe waarin we onze eigen opgewekte energie kunnen opslaan met zogenaamde thuisbatterijen. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. 

Ondanks dat deze industrie nog in de kinderschoenen staat, zijn wij van Kreunen Energy druk bezig met het volgen van de ontwikkelingen in deze markt. Hiervoor volgen wij verschillende trainingen en cursussen van de betreffende aanbieders.

Wat wij bieden is vakmanschap met goed advies op maat. Hoe werkt dat?

Als u bij ons een offerte aanvraag doet, gaan wij een zonneplan maken naar uw wensen en ideeën. Hierbij geven wij altijd een eerlijk en persoonlijk advies. Voor de installatie komen wij altijd aan huis om kennis te maken en locatie te schouwen.

U geniet bij ons een volledig all-in pakket. 

Dit houdt in dat u vanaf akkoord op de offerte geen extra kosten meer krijgt van ons. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Materiaal van de hoogste kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van betrouwbaar materiaal, zo worden onze systemen ten alle tijden op uw dak geschroefd. Tijdens de installatie heeft u alle vrijheid om mee te kijken op het dak. Zo weet u altijd wat er gebeurt en geïnstalleerd word.

De beste deal, nergens goedkoper

Wij hanteren de beste prijzen. Vindt u tijdens de aanschaf een scherpere aanbieding met dezelfde materialen? Kreunen Energy compenseert u het verschil.

Perfecte installatie

Wij werken alles in samenspraak met u tot in detail af. Wij zorgen dat de zonnepanelen lijnrecht liggen, de kabels netjes zijn weggewerkt en de omvormer op een veilige plek hangt. Lees hier meer over onze montagetechniek.

Voor advies of een offerte op maat verwijzen wij u graag door naar ons offerte formulier. Of neem contact met ons op.

Wij van Kreunen Energy wensen u nog een zonnige dag tegemoet!

Meer over ons?

Bekijk onze certificering en kwaliteitswaarborging.
Lees meer over onze merken.
Of bekijk onze projecten.